Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:06 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii medicale de urgență, livrate către CNE Cernavodă de Iowemed SA

ro

02 Apr, 2020 00:00 2523 Marime text

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a achiziționat pentru CNE Cernavordă servicii medicale de urgență pentru personal. Contractul în valoare de 370.932 lei a fost adjudecat de firma Iowemed SA din Constanța. Achiziția are ca obiect prestarea de servicii medicale pentru personalul CNE-Cernavodă pe o perioadă de 2 de luni.
 

Despre Iowemed SA 

Societatea Iowemed SA are un capital social de 300.000 lei, compus din 3.000 de acţiuni. Obiectul principal de activitate constă în activităţi de asistenţă medicală specializată. Structura acţionariatului este următoarea: ABC Medicover Holdings BV deţine 2.999 acţiuni, în valoare totală de 299.900 lei, reprezentând 99,967% din capitalul social; Medicover Holding (Cyprus) Limited deţine o acţiune, reprezentând 0,033% din capitalul social. În anul 2018, societatea cu 43 de angajaţi a avut o cifră de afaceri de 2.171.081 lei şi o pierdere de 975.573 lei. În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea din data de 15.11.2019 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Iowemed SA.  
ABC Medicover Holdings BV, cu sediul social în Olanda, reprezentată legal de Jonlcman Aukje Maria Marjoleine - administrator, şi Medicover Holding (Cyprus) Limited, cu sediul în Cipru, reprezentată legal prin Motaher Chowdhury şi prin Ryan Joseph Michael - administratori, în calitate de acţionari deţinând toate cele 3.010 de acţiuni, reprezentând 100% capitalul social total al societăţii Iowemed SA, s-au întrunit pe data de 15.11.2019, în Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor.
Acţionarii au aprobat numirea lui Lupu-Gorduza Radu, în calitate de administrator şi de membru în Consiliul de Administraţie al Iowemed SA, cu puteri depline pentru o perioadă de patru ani.
 
Consiliul de Administraţie se va întruni în mod regulat pentru a aproba şi/sau a decide asupra activităţilor zilnice ale societăţii cu un cvorum reprezentând 2/3 din membri, va adopta decizii având votul a cel puţin doi membri (dintre care un vot îi va aparţine lui Lupu-Gorduza Radu sau lui Stubbington John Paul. Oanea Virginia-Claudia a fost împuternicită să semneze actul constitutiv actualizat al societăţii Iowemed SA, precum şi a oricăror documente necesare pentru îndeplinirea formaliţilor de publicitate înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului şi la oricare altă autoritate competentă.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
  

Citește și:
 
Echipamente pentru monitorizarea vibrațiilor, livrate către CNE Cernavodă de Messystech SRL (document)

O societate din București va reabilita căminul deținut de CNE Cernavodă (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica achiziționează servicii de pază pentru obiectivele de la Cernavodă (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii