Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de administrator la Iowemed SA

ro

29 Nov, 2019 00:00 3123 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea 5/14.10.2019 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Iowemed SA.


ABC Medicover Holdings BV, cu sediul social în Olanda, reprezentată legal de Jonkman Aukje Maria Marjoleine - administrator, cetăţean olandez, şi Medicover Holding (Cyprus) Limited, cu sediul social în Limassol, Cipru, reprezentată legal prin Motaher Chowdhury, cetăţean cipriot, şi prin Ryan Joseph Michael, cetăţean britanic, în calitate de acţionari, deţinând toate cele 3.010 acţiuni, reprezentând 100% din capitalul social total al Iowemed SA, cu sediul în municipiul Constanţa, s-au întrunit pe data de 14.10.2019 în Adunare Generală Ordinară. Având în vedere prevederile Legii Societăţilor nr. 31/1990, cu modificările şi completările ulterioare, republicată, şi prevederile din Actul Constitutiv al societăţii, s-au luat mai multe decizii. Astfel, s-a aprobat revocarea lui Peake Adrian Robert, cetăţean britanic, din calitatea de administrator al societăţii şi din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Iowemed SA.


O altă decizie se referă la numirea lui Tudoscă Adrian în calitate de administrator şi de membru in Consiliul de Administraţie al Iowemed SA, cu puteri depline pentru o perioadă de patru ani. Consiliul de Administraţie se va întruni în mod regulat pentru a aproba şi/sau a decide asupra activităţilor zilnice ale societăţii cu un cvorum reprezentând 2/3 din membri şi va adopta decizii având votul a cel puţin doi membri (dintre care un vot îi va aparţine lui Tudoscă Adrian sau lui Stubbington John Paul).


Oanea Virginia-Claudia a fost împuternicită în vederea semnării Actului Constitutiv actualizat al societăţii IOWEMED SA, precum şi a oricăror documente necesare pentru îndeplinirea formalităţilor de publicitate înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului şi la oricare altă autoritate competentă a prezentei hotărâri.


Ulterior, Consiliul de Administraţie al Iowemed SA, prin decizia nr. 7/14.10.2019, a aprobat numirea lui Tudoscă Adrian în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Iowemed SA. Oanea Virginia-Claudia a fost împuternicită pentru îndeplinirea formalităţilor de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi la oricare altă autoritate competentă, a prezentei decizii.

 

Despre Iowemed SA


Societatea Iowemed SA are un capital social de 300.000 lei, compus din 3.000 de acţiuni. Obiectul principal de activitate constă în activităţi de asistenţă medicală specializată. Structura acţionariatului este următoarea: ABC Medicover Holdings BV deţine 2.999 acţiuni, în valoare totală de 299.900 lei, reprezentând 99,967% din capitalul social; Medicover Holding (Cyprus) Limited deţine o acţiune, reprezentând 0,033% din capitalul social. În anul 2018, societatea cu 43 de angajaţi a avut o cifră de afaceri de 2.171.081 lei şi o pierdere de 975.573 lei.


Citeşte şi:

Iowemed Topmed şi Iowemed Helpmed au fuzionat cu Iowemed SA. Iată care sunt motivele!

Iowemed, dată în judecată de Primăria Constanţa pentru desfiinţarea unor construcţii neautorizate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii