Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filiala Constanta a Partidului National Liberal preocupata de copii

ro

01 Jun, 2009 20:10 923 Marime text

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a arătat, de 1 Iunie, că este preocupată de copii şi de felul în care aceştia se pot bucura de ziua lor.
 Astfel, Parcul de Distracţii din Satul de Vacanţă s-a transformat astăzi, 1 Iunie 2009, în cel mai mare loc de joacă pentru copii, în care şi-au dat întâlnire voia-bună, dansul, muzica şi jocul. Copii de toate vârstele însoţiţi de părinţi, bunici sau cadre didactice, cu toţii au venit să participe la marea sărbătoare care le-a fost pregătită de reprezentanţii PNL Constanţa.
 Peste 7.000 de copii din judeţul Constanţa au avut ocazia să petreacă o zi de neuitat, beneficiind gratuit de jocurile din Parcul de Distracţii, de îngheţată, baloane şi multe alte surprize.
 La finalul zilei, atât copiii, cât şi părinţii s-au arătat extrem de încântaţi de orele petrecute în Parcul de Distracţii din Satul de Vacanţă. „Suntem foarte încântaţi de ce se întâmplă aici. Este prima oară când îi aducem pe copii în Satul de Vacanţă şi chiar nu ne aşteptam să găsească aici atâtea distracţii”, a spus o mămică venită în Parcul de Distracţii tocmai din localitatea Amzacea.
 La sărbătoarea copiilor au luat parte numeroşi membri ai filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, printre care preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorul Puiu Haşotti, managerul de campanie la nivel judeţean, Ovidiu Cupşa,  preşedintele organizaţiei PNL Năvodari, Jean Paul Tucan, consilierul judeţean Eugen Silaghi, primarul comunei Istria, Ioan Herdean şi primarul comunei Săcele, Ioan Oprea. 

01 iunie 2009                                           Biroul de presă PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii