Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita secretarului de stat pentru afaceri europene, George Ciamba, la Centrul tehnic Renault (Technocentre Renault) din Guyancourt

ro

29 May, 2015 09:51 980 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri europene George Ciamba a efectuat împreună cu omologul francez, Harlem Désir, la 28 mai 2015, cu ocazia vizitei la Paris prilejuite de consultări pe teme bilaterale şi de afaceri europene, o vizită la Centrul tehnic Renault (Technocentre Renault) din Guyancourt, situat în apropierea capitalei franceze.
Technocentre Renault este primul şi cel mai mare centru de inginerie al producătorului francez de autovehicule Renault, grupând circa 65% din activităţile de profil ale grupului, la nivel global.
Vizita a prilejuit o prezentare a activităţii Centrului, axată în principal pe activităţile de design. În schimburile de opinii realizate cu această ocazie, au fost evocate activităţile Renault-Dacia în România, partea franceză subliniind, printre altele, faptul că grupul realizează în ţara noastră toată gama de activităţi specifice (producţie autoturisme, producţie motoare şi cutii de viteză, precum şi cercetare/suport tehnic/design, prin Renault Technologie Roumanie, cu centre la Bucureşti, Mioveni şi Titu). De altfel, România este singura ţară, în afară de Franţa, în care Grupul Renault desfăşoară toată gama de activităţi.  
Părţile au scos în evidenţă, de asemenea, importanţa şi dinamica schimburilor la nivel de experţi ai  Centrelor tehnice ale Grupului Renault din cele două ţări.  
 
 
Direcţia Purtător de Cuvânt şi Comunicare  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii