Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie Belgia - cod portocaliu de zăpadă și îngheț

ro

13 Jan, 2017 09:35 1585 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau se află pe teritoriul Regatului Belgiei că, în conformitate cu prognoza publicată de Institutul Regal de Meteorolgie (IRM) din Belgia, în perioada 12-13 ianuarie 2017 se vor înregistra căderi abundente de ninsoare, vânt și maree ridicată. A fost emisă o atenționare meteo cod portocaliu de zăpadă și îngheț.

Conform prognozei IRM, ninsorile, vântul și temperaturile scăzute se vor înregistra pe întreg teritoriul Belgiei și vor avea un caracter mai pronunţat în jumătatea de sud-est, precum și în zona de coastă a țării.

În privința precipitațiilor, zona de nord-est și provincia Liège vor fi cele mai afectate.Vântul va sufla puternic, atingând o viteză de 70-90 km/h, iar în partea de sud a țării va avea o viteză de până la 100km/h.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro/> şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii