Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniţă din Valea Seacă, ridicată de o firmă înfiinţată anul trecut, în Braşov (document)

ro

19 Oct, 2017 00:00 2451 Marime text

Copiii din localitatea Valea Seacă vor merge, în anul şcolar următor, la grădiniţa care va funcţiona într-o clădire nouă. Comuna Valu lui Traian a atribuit contractul de achiziţii „Construire grădiniţă cu program prelungit Valea Seacă“. Anunţul de atribuire a fost publicat pe SEAP.
 
Potrivit anunţului de atribuire, societatea care se va ocupa de construirea grădiniţei cu program prelungit din Valea Seacă este Actaeon Invest SA, iar valoarea contractului atribuit este de 1.801.547,53 de lei. Obiectul contractului vizează: amenajarea terenului, amenajări pentru protecţia mediului şi aducerea la starea iniţială, asigurarea utilităţilor necesare obiectivului, construcţii şi instalaţii, utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale cu montaj, organizare de şantier, probe tehnologice şi teste, dotări, active necorporale.
 
„În prezent, cei peste 150 de elevi din Valea Seacă învaţă într-o clădire veche. Dar, peste un an, vor beneficia de o grădiniţă nouă. Săptămâna viitoare vom semna ordinul de începe a lucrărilor“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: Florin Mitroi - primar, Iulia Claudia Frăţilă - viceprimar, Doina Enache - şef contabil, Virginia Namaianu - inspector achiziţii, consilieri locali: Ghiorghe Bebeşelea, Vasile Bindela, Turgai Cadir, Dragoş Alexandru Dumitrache, Isleam Niran, Luminiţa Iuruc, Valeriu Ivan, Fichiran Memet, Nicu Moraru, Mariana Moroianu, Constantin Motoi, Ghiorghe Papuc, Ion Pătruţoiu, Musghian Ramazan, Iancu-Iulian Tudosoiu, Florin Tugurel. 

Actaeon Invest SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2016, firma Actaeon Invest SA are sediul social în municipiul Braşov. Capitalul social subscris, de 120.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de acţiuni la purtător. Valoarea unei acţiuni este de 6.000 de lei. Cezar-Iulian Vlădoianu, născut pe 2.07.1976, în Constanţa, este administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Potrivit Monitorului Oficial, fondatorii societăţii sunt constănţenii Mihai Vlad şi Cezar-Iulian Vlădoianu. Societatea are un punct de lucru în municipiul Constanţa, pe strada Celulozei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii