Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 13 decembrie 2011

ro

13 Dec, 2011 10:05 2278 Marime text

cruce.jpgAcum, în momente de grea încercare şi durere nemăsurată pentru familia doamnei director Doina Voivozeanu, colectivul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“ îşi exprima regretul pentru trecerea în nefiinţă a soţului acesteia, domnul Dinu Voivozeanu. Dumnezeu să-l odihnească!

Împărtăşim durerea doamnei Doina Voivozeanu şi a familiei sale la despărţirea de Dinu Voivozeanu. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească! Amalia şi Ştefan Lăpuşan

Colegii de birou sunt alături de Marius şi Loredana Voivozeanu în greaua pierdere suferită prin trecerea în nefiinţă a celui care a fost Dinu Voivozeanu – tată, socru, bunic. Sincere condoleanţe!

Cu durere în suflet pentru marea pierdere a mamei şi soacrei Gabriela Iliescu, copiii Corina şi Laurentiu Şerban anunţă depunerea corpului neînsufleţit la Capela Cimitirului Municipal (Energia) miercuri 14.12., la ora 13.00. Funeraliile vor avea loc joi. ora 13.00.

Familia Coşeriu, împreună cu Şerban Virgil, împărtăşesc durerea şi sunt alături de Corina şi Laurenţiu la trecerea în eternitate a celei ce le-a fost mamă şi soacră şi transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească în pace !

Fraţii, surorile şi fiica, cu inimile zdrobite de durere, anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost Gabriela Iliescu. Sicriul va fi depus la Casa Mortuara din Cimitirul Municipal Constanţa - Energia, miercuri 14.12.2011, la ora 13.00. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica din cartierul Energia joi, 15.12.2011, la ora 11.00. Înmormântarea va avea loc joi, 15.12.2011, la ora 13.00, în Cimitirul Municipal Constanţa Energia.

Colectivul de salariaţi din Societatea COMCM SA Constanta este alături de familia celui care a fost Irimia Eugen, un coleg cu calităţi deosebite. Odinească-se în pace!

Profesorul Constantin Nădrag din comuna Ciobanu ne-a părăsit. Surorile Angela, Olga şi Mariana, împreună cu familiile lor, deplâng moartea prematură a acestuia. Un om cinstit, un frate deosebit şi cu credinţă în Dumnezeu. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 12.00, în comuna Ciobanu.

Ing. Cristea Renato, împreună cu soţia şi copiii lor, anunţă şi deplâng moartea unchiului lor, prof. Constantin Nădrag. Nu-l vom uita niciodată! Un suflet nobil, cu multă credinţă în Dumnezeu şi respectuos faţă de semenii şi de elevii lui.

Verişorii Nădrag Cornelius şi Burlacu Iulia, împreună cu familiile lor, anunţă trecerea în nefiinţă a prof. Constantin Nădrag. Un om credincios, corect, cinstit şi respectat de toţi cei care l-au cunoscut, o mare pierdere pentru noi. Drum drept şi lumină!

Mulţumesc pe această cale tuturor celor care au fost alături de mine, colegilor soţului meu din promoţia SMSM-1957, prietenilor din comuna Oituz şi finilor Mimi şi Adrian Şiman, în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului meu, Gheorghe Drăguţ. Angela Drăguţ, soţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii