Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Iridex Group Salubrizare SRL a bătut palma cu primăria Mihai Viteazu din județul Constanța. Firma va câștiga 100.000 lei (DOCUMENT)

ro

16 Feb, 2024 12:45 683 Marime text
  • Iridex Group Salubrizare SRL va gestiona activitatea de colectare separată și transportul separat al deșeurilor menajere și al deșeurilor similare din comuna Mihai Viteazu din județul Constanța. Contractul a fost atribuit pe 15 februarie și are o valoare de 100.000 lei (20.096,46 euro).
  • Asociații societății sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.
  • Administratorul societății este Dan Tiberiu Anghel.
 
 
Primăria Mihai Viteazu a delegat gestiunea activității de colectare separată și transportul separat al deșeurilor menajere și al deșeurilor similare provenind din activități comerciale din industrie și institutii, inclusiv fractii colectate separat societății Iridex Group Salubrizare SRL.

Potrivit SICAP, contractul a fost atribuit pe data 15 februarie 2024 și are o valoare de 100.000 lei (20.096,46 euro)
 
 

Despre Iridex Group Salubrizare SRL

 
 
Iridex Group Salubrizare SRL desfășoară activități de colectare a deșeurilor nepericuloase și are sediul social pe Șoseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13, București.
 
Potrivit termene.ro, asociații societății sunt: Iridex Group SRL, cu 65,6% din capitalul social, Anghel Olga, cu 13,03% din capitalul social, Pascu Cristian, cu 5,34% din capitalul social, Pascu Florin, cu 5,34% din capitalul social, Vâlsan Nicoleta, cu 5,34% din capitalul social, București, Green Knowledge SRL, cu 4,07% din capitalul social și Pascu Corneliu, cu 1,28% din capitalul social. Administratorul societății este Anghel Dan Tiberiu.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Iridex Group Salubrizare SRL a avut o cifră de afaceri de 135.904.765 lei și un profit de 8.107.768 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.147.
 
Platforma termene.ro informează că firma Iridex Group Salubrizare SRL are peste 500 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 80 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
De-a lungul anilor, firma a încheiat contracte cu următoarele instituții: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, Unitatea Militară 01459, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Direcția Județeană de Statistica Dolj, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Spitalul Clinic CF nr. 2 București, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02154 Constanța, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ RA Craiova, Unitatea Militară 01516.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
Citește și:
 
Licitații Constanța: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a semnat cu Iridex Group Salubrizare SRL. Contract de peste 35 de milioane de lei (DOCUMENT)

Cumpărări directe: Iridex Group Salubrizare SRL a semnat cu Primăria Cogealac, județul Constanța. Firma va încasa peste 100.000 de lei (DOCUMENTE)
 
Eco Sud pierde procesul cu Iridex Group Salubrizare: CCR sesizată în litigiul privind achiziția serviciilor de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii