Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Iridex Group Salubrizare SRL a semnat cu Primăria Cogealac, județul Constanța. Firma va încasa peste 100.000 de lei (DOCUMENTE)

ro

12 Feb, 2024 11:36 791 Marime text
  • Primăria Cogealac, din județul Constanța, a atribuit firmei Iridex Group Salubrizare SRL, pe data de 9 februarie, două contracte privind privind prestarea serviciilor privind deșeurile menajere.
  • Asociații societății sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.
  • Administratorul societății este Dan Tiberiu Anghel.

 
Iridex Group Salubrizare SRL a obținut, pe data de 9 februarie 2024, de la Primăria Cogealac din județul Constanța două contracte privind prestarea serviciilor privind deșeurile menajere reziduale. Atribuirea contractelor s-a făcut prin cumpărare directă.

Valoarea celor două contracte, adjudecate de Iridex Group Salubrizare SRL, este de 57.847,02 lei fără TVA și, respectiv, 50.620,16 lei fără TVA. În total, firma va încasa de la Primăria Cogealac suma de 108.467 lei.
 
Potrivit anunțului de atribuire, publicat pe SICAP, este vorba despre „Colectarea separată și transport separat al deșeurilor menajere reziduale“ pentru o cantitate estimată de 147,52 tone la tariful de 392,13 lei/tonă fără TVA. Valoarea contractului este 57.847,02 lei fără TVA.
 
Cel de-al doilea contract constă în „Tratarea deșeurilor municipale generate de către populatia din aria de administrare a UAT Cogealac“ astfel:
- Tratare mecano-biologică deșeuri menajere reziduale pentru o cantitate estimată de147,52 tone la tariful de 144,62 lei/tonă fără TVA;
- Eliminare prin depozitare reziduuri din stația tratare mecano-biologică pentru o cantitate estimată de 98.84 tone la tariful de 136,30 lei/tonă fără TVA;
- Contribuția pentru economia circulară eliminare prin depozitare pentru o cantitate estimată de 98.84 tone la tariful de 160,00 lei/tonă fără TVA. Valoarea contractului este de 50.620.16 lei fără TVA.

 

Despre Iridex Group Salubrizare SRL

 


Iridex Group Salubrizare SRL desfășoară activități de colectare a deșeurilor nepericuloase și are sediul social pe Șoseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13, București. Potrivit termene.ro, asociații societății sunt: Iridex Group SRL, cu 65,6% din capitalul social, Olga Anghel, cu 13,03% din capitalul social, Cristian Pascu, cu 5,34% din capitalul social, Florin Pascu, cu 5,34% din capitalul social, Nicoleta Vâlsan, cu 5,34% din capitalul social, București, Green Knowledge SRL, cu 4,07% din capitalul social și Corneliu Pascu, cu 1,28% din capitalul social. Administratorul societății este Dan Tiberiu Anghel.

În ce privește situația financiară pe anul 2022, Iridex Group Salubrizare SRL a avut o cifră de afaceri de 135.904.765 lei și un profit de 8.107.768 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.147.

Platforma termene.ro informează că firma Iridex Group Salubrizare SRL are peste 500 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 80 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

De-a lungul anilor, firma a încheiat contracte cu următoarele instituții: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, Unitatea Militară 01459, Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Direcția Județeană de Statistica Dolj, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Spitalul Clinic CF nr. 2 București, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02154 Constanța, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ RA Craiova, Unitatea Militară 01516.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de atribuire,



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:
 
Licitații Constanța. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a semnat cu Iridex Group Salubrizare SRL. Contract de peste 35 de milioane de lei (DOCUMENT)
 
 
Eco Sud pierde procesul cu Iridex Group Salubrizare: CCR sesizată în litigiul privind achiziția serviciilor de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii