Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O unitate militară din Constanța plătește aproximativ 40.000 de euro firmei Iridex Group Salubrizare SRL pentru colectarea, transportul și neutralizarea deșeurilor menajere și reciclabile (DOCUMENT)

ro

01 Mar, 2024 17:00 881 Marime text
  • Contractul se încheie pentru perioada 1 martie – 31 decembrie 2024
 
Unitatea Militară 02132 Constanța, din strada Aviator Mircea Zorileanu nr. 2, a atribuit contractul de colectare, transport și neutralizare deșeuri menajere și reciclabile pentru locațiile Port Militar Dana 0 Constanța și Aerodrom Tuzla.
 
Contractul se încheie pentru perioada 1 martie – 31 decembrie 2024.
 
Acesta a fost adjudecat de firma Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Valoarea achiziției se ridică la 190.980 de lei, fără TVA (aproximativ 40.000 de euro la cursul actual).
 
Datele din descrierea achiziției publice arată că este estimată cantitatea de 1.420 mc pentru colectarea, ridicarea, transportul și neutralizarea deșeurilor menajere din care: 1.303,75 mc deșeuri reziduale Port Militar Dana 0 Constanța, 61,25 mc deșeuri reziduale Aerodrom Tuzla și 55 mc deșeuri reciclabile Port Militar Dana 0 Constanța.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
UM 02132 și Iridex Group Salubrizare SRL au parafat contractul la data de 27 februarie 2024, iar pe 29 februarie acesta a fost publicat în SEAP.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Conform termene.ro, firma funcționează din 18 august 2008, are sediul în București și obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor periculoase”.
 
Firma a raportat pentru anul 2022 peste 135 de milioane de lei cifră de afaceri, peste opt milioane de lei profit și 1.147 de angajați.
 
Asociații din Iridex Group Salubrizare SRL sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.
 
Administratorul societății este Dan Tiberiu Anghel.
 
Olga Anghel mai are conexiuni și cu P.C. Sun Energy Production SRL și Green PAck SRL.
 
Corneliu Pascu apare în: P.C. Mnagement Consulting SRL, Iridex Group SRL, P.C. Sun Energy Production SRL, Triton Apaserv SRL, Greenpoint Management SA și Paso Vertgrun Mecanorent SRL.
 
Cristian Pascu figurează și în: P.C. Management & Consulting SRL, Multi Dent SRL, Iridex Group SRL, Vhala Beauty SRL, Greenpoint Management SA și Tallordent SRL.
 
Iridex Group SRL apare și în ABS Asigurări – Reasigurări SA.
 
Green Knowledge SRL figurează și în Green Unit SRL.
 
Dantex International SRL este firma în care mai este prezent Dan Tiberiu Anghel.
 
SC Iridex Group Salubrizare SRL are parafate 515 achiziții directe și 82 de contracte publice, conform termene.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSC Este vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii