Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Camera Deputaţilor. Un deputat de Constanţa către Liviu Dragnea - “Să-ţi fie ruşine”!

ro

09 Jan, 2017 19:59 3158 Marime text
Scandal în direct între Liviu Dragnea şi Robert Turcescu. Enervat de faptul că şeful Camerei Deputaţilor a convocat o şedinţă la ora 17:00 cu doar 45 de minute mai devreme, deputatul PMP de Constanţa, Turcescu s-a luat de Dragnea. ”Eram în piaţă. Am auzit la tv. Am venit cât am putut de repede. De ce nu aţi fost la şedinţă? Dacă ne-aţi chemat pe noi cu 45 de minute înainte, de ce nu aţi venit la şedinţă? Asta e o ţară normală?” a spus Turcescu.
“V-a ieşit scandalul, gata”, a completat Dragnea. Robert Turcescu nu s-a lăsat: “Să vă fie ruşine, domnule Dragnea.”. Aşa  a sunat schimbul de replici dintre cei doi.
Potrivit, stiripesurse.ro, Robert Turcescu se referea la situația din Parlament. Astăzi, la ora 16.00, a fost convocat Biroul Permanent al Camerei Deputaților, cel care a stabilit că la ora 17.00 va avea loc ședința în plen a Camerei Deputaților. Pe cale de consecință, doar 35 de deputați au participat la ședință, pentru că restul nu au apucat să vină din țară.
“L-am lasat pe "cowboy" Dragnea sa bata cimpii, l-am lasat, dar pina la urma n-am mai rezistat si l-am intrebat "Da' tu de ce n-ai fost la sedinta extraordinara pe care ai convocat-o azi?". Era nedumerit cowboy-ul de Teleorman, nu-i venea sa creada ca-i pune cineva o astfel de intrebare. Evident, a bîiguit ceva de genul "V-a iesit circul, gata!", i-am spus ca nu e niciun circ, e o intrebare fireasca in conditiile in care a convocat o "extraordinara" la 16.30 pentru ora 17.00. "Eu am venit, eram in piata, la cumparaturi, dar am venit la Parlament, dvs. de ce n-ati venit la sedinta pe care ati convocat-o, domnule Dragnea?". A fugit, n-a mai stat. I-am strigat sa-i fie rusine, ma indoiesc ca stie ce e aia...”, a scris deputatul PMP de Constanţa pe pagina sa de Facebook.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii