Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PMP de Constanța Robert Turcescu cere plafonarea salariilor și a pensiilor speciale plătite din bugetul de stat!

ro

20 Mar, 2020 00:00 3589 Marime text

Deputatul PMP de Constanța Robert Turcescu cere autorităților să ia în calcul plafonarea salariilor plătite din bugetul de stat. “Președinte, premier, ministru, parlamentar, procuror, judecător, primar, director la instituții/companii de stat sau cu capital majoritar de stat și alții din categorii similare, ar trebui în această perioadă să aibă un venit lunar plafonat și care să nu depășească 4000- 5000 de lei. Același lucru valabil și pentru pensionarii de lux, cei cu pensii speciale.
 
E război, fraților, e un 9/11 global, nicio țară nu va scăpa nezdruncinată din punct de vedere economic. Dar își vor reveni acele țări care vor trata acest război pe două fronturi: pe de o parte lupta cu coronavirusul, pe de alta parte lupta cu recesiunea economică. În lupta cu recesiunea nu poți însă doar să dai, trebuie obligatoriu să și tai.
 
Eu o spun răspicat pentru ca mi-e scârbă de așa-numitele calcule politice pe care și le fac unii, gândindu-se că dacă se ating de bugetarii și de pensionarii sistemului pierd alegerile. Nu despre alegeri e vorba, ci despre speranță: dacă mai vrem să ne revenim cândva, trebuie acționat cu fermitate acum”, a afirmat parlamentarul PMP.
 
Turcescu le cere autorităților să nu uite nici de agricultură. “Țăranii și fermierii trebuie sprijiniți în perioada următoare așa cum sunt sprijiniși medicii acum. Niciun petic de pământ n-ar trebui să rămână neplantat sau neînsămânțat în primăvara asta”, conchide deputatul constănțean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii