Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fără număr de la Ministerul Culturii Turcescu (PMP) - „Asociaţia condusă de Cumpănaşu a luat pe nişte broşurici despre Anul Centenar un milion de lei!“ (document)

ro

12 Sep, 2019 00:00 2053 Marime text
În Anul Centenar, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, condus atunci de George Ivaşcu, a lansat un concurs de proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri şi realizate de ONG-uri. Cotidianul „Libertatea” scrie despre faptul că Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID) a primit 1.000.000 de lei finanţare pentru proiectul „Românismul - trecut, prezent şi viitor”, în fapt, nişte broşuri omagiale.
 
„Aflu cu surprindere (haha!) ca asociaţia lu' peşte pentru implementarea bla-bla, condusă de Cumpănaşu, a luat pe nişte broşurici despre Anul Centenar un milion de lei de la Ministerul Culturii. Ia vedem cum stă treaba!”, a fost reacţia parlamentarului Robert Turcescu.
 
Deputatul PMP de Constanţa spune că a adresat anul trecut o interpelare ministrului Culturii, Daniel Breaz, în care întreba ce instituţii media şi ce ONG-uri au primit finanţări pentru proiecte depuse în legătura cu Anul Centenar la onor Ministerul Culturii.
Aveţi răspunsul ministerului în secţiunea „Documente”, dar deputatul constănţean atrage atenţia asupra pasajului în care se spune că au fost declarate eligibile 34 de proiecte care au primit o finanţare de 5.409.512 lei. „Asta, deci, e suma totală pentru 34 de proiecte! Din cele cinci milioane, proiectul lui Cumpănaşu a luat un milion! Ceilalţi 33 de câştigători au împărţit suma rămasă!
Eu cred că acest Cumpănaşu a fost un cal Breaz!”, conchide Turcescu.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii