Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ani de liceu. Poliţia Rutieră Constanţa a sancţionat şoferii care plimbau pasageri în afara caroseriei maşinii. De la ce şcoală sunt

ro

26 May, 2017 16:41 4133 Marime text
Prin intermediul canalelor media, au fost prezentate materiale video vizând tineri ce se deplasau cu mai multe autoturisme pe arterele rutiere ale municipiului Constanţa, în timp ce aveau preocupări de natură a le periclita siguranţa. De asemenea, tulburau ordinea şi liniştea publică.
 
Mai exact, aceştia stăteau pe părţile laterale ale caroseriei, conducătorii auto foloseau mijloacele de avertizare sonoră în mod abuziv, în exces, precum şi la un nivel de zgomot ce afecta deplasarea în siguranţă a lor şi a celorlalţi participanţi la trafic.
 
Verificările efectuate de către poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au stabilit faptul că în imaginile respective au fost surprinşi elevi ai Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa. Având în vedere comportamentul rutier al acestora au fost identificaţi 10 participanţi faţă de care s-au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7525 lei. A fost notificată şi conducerea I.S.J. Constanţa în vederea prevenirii pe viitor a unor astfel de conduite în traficul rutier.



Foto: Arhivă ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii