Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un șofer a ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Totul s-a produs pe strada Soveja

ro

14 Oct, 2023 15:19 1140 Marime text
Reținut pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, acest ar fi condus un autoturism, pe strada Soveja, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise, a mai punctat sursa citată. 

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.


Citește și:

Știri ConstanțaTânăr șofer, tras pe dreapta pe DN2A. Ce au descoperit agenții de la Rutieră


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii