Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șoferi din Constanța, traşi pe dreapta de poliţişti. Ce au descoperit agenții de la Rutieră

ro

27 Dec, 2023 13:09 809 Marime text
foto: Pexels Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în județul Constanța! 
 
La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea Eforie, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Zorilor din comuna Adamclisi, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, transmite IPJ Constanța. 

 
La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Theodor Speranția, s-a produs un accident rutier (tamponare). 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, care ar fi circulat în aceeași direcție.
Conducătorii auto au fost testați cu apartul etilotest, rezultatul în cazul unuia dintre aceștia fiind 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, șoferul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Meșteșugarilor, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 00.26, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Dimitrie Cantemir, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Bărbatul a refuzat testarea cu apartul etilotest.

Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, a mai punctat sursa citată. 

 
La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Canalului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.



Citește și:

S-a activat Planul roșu de intervenție la Suceava! UPDATE. Accident rutier cu victime multiple pe DN2 (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii