Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Intervenții ale polițiștilor rutieri. Ce au depistat aceștia

ro

19 Dec, 2023 12:50 964 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța


 
  • La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Pietrenilor din comuna Peștera s-a produs un accident rutier (tamponare), potrivit IPJ Constanța.
                 

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 35 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi lovit gardul unui imobil”, spun polițiștii.

 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
De asemenea, la data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat o minoră, de 14 ani, care a condus un autoturism, pe D.J. 224, în comuna Tortoman, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, relatează IPJ Constanța.
 
Totodată, la data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 07.45, polițiști din cadrul polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 2A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, transmit polițiștii.

 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Dosar penal pentru fals în declarații
 
La data de 18 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 48 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.
 

„Acesta s-ar fi prezentat la sediul Serviciului Rutier și ar fi declarat că ar fi condus un autoturism care, la data de 1 septembrie a.c., ar fi fost implicat într-un accident de circulație (tamponare)”, menționează IPJ Constanța.

 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul a fost condus de un alt bărbat, de 19 ani, conform sursei citate.
 
 Citește și
Oficiali IPJ Constanța despre cazul bărbatului găsit decedat în Lazu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii