Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia, a patra victorie în decurs de o săptămână

ro

23 Nov, 2021 00:00 1694 Marime text
 

 
  • După echipa croată Kastela, de care a trecut în competiția continentală Challenge Cup, CS Medgidia a învins și U NTT Data Cluj-Napoca, în Divizia A1. 
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia continuă perioada competițională bună, cu victorii atât în cupele europene, cât și în campionat.
 
La debutul în întrecerile continentale, formația pregătită de Florin Voinea și Radu Began, cu un lot de jucătoare exclusiv din România, a trecut de formația croată Kastela, calificându-se astfel, după o dublă victorie în deplasare, în optimile de finală ale Challenge Cup. După acest succes, CS Medgidia a disputat un nou meci de campionat, în etapa a șaptea a Diviziei A1, întâlnind, la Cluj-Napoca, U NTT Data Cluj-Napoca, pe care a învins-o fără probleme, scor 3-0 (25-23, 25-21, 25-15). Antrenorii Voinea și Began au început meciul cu următorul „6“: Bianca Albăstroiu, Loredana Hodorogea, Andreea Ordeanu, Larisa Vasilică, Mara Dumitrescu și Mihaela Jeremić. Această victorie a fost a patra în decurs de o săptămână pentru echipa din Medgidia.     
 
CS Medgidia va susține următorul meci de campionat pe teren propriu, vineri, 26 noiembrie, de la ora 17.00, cu CSO Voluntari, meci care va fi transmis în direct de TVR 3.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Volei
CS Medgidia s-a calificat în premieră în optimile Challenge Cup
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii