Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:56 21 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sprijin, speranţă, şansă la viaţă!“ Militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu, în prima linie la maratonul Galaţi - Cuca

ro

07 Aug, 2019 00:00 875 Marime text

Militarii Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“) şi Costel Mazâlu (de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila) organizează şi participă la o nouă alergare cu scop umanitar, maratonul de la Galaţi până la comuna Cuca (din acelaşi judeţ).
 
Cei doi militari vor să aducă în atenţie, şi cu ocazia acestui eveniment, cazul unui tânăr de 15 ani din Galaţi, Daniel, care se confruntă cu mari probleme de sănătate, care necesită terapii şi tratamente în străinătate. „Alergarea pe care o facem către comuna Cuca este una de promovare, să ducem un mesaj către opinia publică şi să popularizăm şi evenimentele sportive care vor urma, în sprijinul lui Daniel. Cu această ocazie, promovăm şi judeţul Galaţi.
 
Vom acorda Primăriei Cuca - primarului un drapel din partea alergătorilor. Iar dânşii vor oferi o diplomă de participare celor care vor să alerge alături de noi. Şi-au exprimat participarea prieteni din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, ISU, MApN şi sperăm să ni se alăture şi alte instituţii. Alergarea o facem din propriile noastre resurse, nu este o distanţă mare. Vrem să promovăm sportul şi poate cu puţin noroc oamenii vor înţelege ce înseamnă să dăruieşti. «Fii tu un erou!» pentru noi asta înseamnă: Sprijin, Speranţă, Şansă la viaţă!“, a declarat Laurenţiu Cobzaru.
 
Cei care vor şi pot să-l ajute pe Daniel au la dispoziţie două conturi bancare deschise în acest scop la BCR, pe numele Pungan Florin: RO20RNCB0141081165290002 (lei) şi RO63RNCB0141081165290004 (euro).
 
Fan înrăit al exerciţiului fizic şi al alergării, Laurenţiu Cobzaru este cunoscut şi pentru numeroasele sale curse în scop caritabil. A participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa, cum ar fi cursa Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), „Maratonul Nisipului“, „Autism 24h Marea Neagră“, „Black Sea 10K“, Trichallenge sau „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.
 
Sursa foto: Facebook (Laurenţiu Cobzaru)
 
Citeşte şi:
 
Militarul Laurenţiu Cobzaru, ca o „Săgeată Albastră“ la „Maratonul Legendele Nemirei“, de la Slănic Moldova (galerie foto)

La masculin, în Crosul Olimpic Galaţi s-a impus un militar, Laurenţiu Cobzaru (galerie foto)

Militarul Laurenţiu Cobzaru, locul întâi la categoria +35 ani la Crosul Ziua Olimpică, de la Tulcea (galerie foto)
 
Moş Crăciun şi Olaf au alergat la „Crosul celor mari pentru cei mici“ (galerie foto)

A concurat şi Ioan Chifu, din Năvodari Neobositul militar Laurenţiu Cobzaru, experienţă memorabilă în „Asaltul Lupilor“ (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii