Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:14 15 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul Laurenţiu Cobzaru, locul întâi la categoria +35 ani la Crosul Ziua Olimpică, de la Tulcea (galerie foto)

ro

10 Jun, 2019 00:00 1541 Marime text
La Tulcea s-a desfăşurat Crosul Ziua Olimpică, iar categoria +35 ani a fost câştigată de militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar (cu gradul de caporal) la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“. În clasamentul general, caporalul Cobzaru a fost al patrulea.
 
Cunoscut pentru participările sale la curse caritabile, militarul din Galaţi a avut o iniţiativă similar şi la întrecerea de la Tulcea, unde, alături de Anca Zainea (de la Jandarmeria Brăila - locul 10 la fete) şi de Costel Mazâlu (de la ISU Dunărea Brăila - locul 4 la categoria +35 ani), a alergat, în campania „#Fiituunerou pentru Sara!”, pentru ajutorarea unei fete de 15 ani, Sara David, elevă a Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş“ din Tecuci, care se confruntă cu probleme de sănătate. Donaţii în acest caz se pot face şi în contul deschis la Banca Transilvania pe numele David Sara, IBAN: RO56BTRLRONCRT0492459501.
 
„Felicitări tuturor, din toata inima: copiilor, sportivi de performanţă şi amatori. Felicitări, DJST Tulcea! Vă mulţumesc, dna Elena Fidamoro, Anca Zainea, Costel Mazâlu, Sorin Andrici pentru bucuria momentelor frumoase!“, a postat Laurenţiu Cobzaru.
 
O altă acţiune în sprijinirea Sarei va avea loc pe 16 iunie, de la ora 10.00, la Parcul Monument din Brăila. „De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanţă, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi şi studenţi, stimate doamne, domnişoare si stimaţi domni, sunteţi aşteptaţi în Parcul Monument, Brăila, ora 10.00, în faţa Orăşelului Copiilor, să fiţi alături de Sara!“, este îndemnul acţiunii „Luptăm alături de Sara!“.
 
Anterior crosului de la Tulcea, Laurenţiu Cobzaru, Costel Mazâlu, agent principal şef Alina - Dana Cîcu (de la Poliţia de Frontieră Galaţi), Anca Zainea şi Andreea Palade (atletă la CS Unirea Focşani) au alergat în cadrul maratonului organizat sub deviza „Împreună pentru eroii noştri“, pe distanţa de 83 de kilometri între Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan“ (judeţul Galaţi) şi satul Obileşti, din judeţul Vrancea. Scopul alergării a fost, pe de o parte, de a cinsti memoria eroilor obileşteni (în acest sens având loc şi un ceremonial religios la Monumentul Eroilor satului), iar, pe de altă parte, de a strânge fonduri pentru Darius, copilul de trei ani, cu probleme de sănătate, al unui militar din Batalionul 2 Infanterie.
 
Cei care vor să îl ajute pe Darius cu bani o pot face în următoarele conturi: RO91 RNCB 0669 0356 2882 0001 - deschis la BCR (pe numele Bunget Marius Gabriel), RO53BTRLRONCRT0392551301 - deschis la Banca Transilvania (pe numele Bunget Simona).
 
Sursa foto: Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii