Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:53 13 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun şi Olaf au alergat la „Crosul celor mari pentru cei mici“ (galerie foto)

ro

05 Jun, 2019 00:00 2950 Marime text
Structurile Poliţiei de Frontieră Române din judeţele Galaţi şi Brăila au organizat, la Complexul de Agrement „Zătun“ Galaţi, ediţia a treia a evenimentului „Crosul celor mari pentru cei mici“.
 
A fost o acţiune caritabilă, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copii. Participanţii au luat startul la ciclism (15 km) şi la alergare (15 km - masculin şi feminin; 3 km - masculin şi feminin; întrecerea copiilor, pe categorii). La final, a fost strânsă suma de 6,630 de lei. La 15 km, au urcat pe podium la masculin Laurenţiu Cobzaru (1), Cătălin Viorel Răpiţeanu (2) şi Adrian Trifan (3), iar la feminin Alina Cîcu (1), Eugenia Toma (2) şi Alina Gaiu (3). La 3 km, câştigătorul la băieţi a fost Culai Voicu, în vreme ce podiumul la feminin a arătat astfel: 1. Anda Vieru, 2. Laura Mihalache, 3. Anca Zainea. Fiind un eveniment dedicat copiilor, Ana Gaiu şi Costel Mazâlu au alergat costumaţi special, Costel în „Moş Crăciun“ şi Ana în „Olaf“!
 
„La eveniment, au fost prietenii mei din echipa Lupii Gălăţeni, structuri militare, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră, MAI, poliţie locală, MApN, ISU. Toţi câştigătorii au primit o diplomă, cupă şi medalie, iar unii dintre noi am dăruit cupele, iar alţii medaliile - copiilor. Până la urmă, evenimentul a fost pentru ei. Felicitări tuturor organizatorilor! Pe această cale, îi mulţumesc dlui Ion Melinte pentru invitaţie, felicitări copiilor, participanţilor. Un super eveniment, la care particip cu mare drag. După această acţiune, organizată la Zătun, am fost invitaţi de către Asociaţia de Autism «Şi noi suntem copiii voştri», eu, Ana Gaiu, Costel Mazâlu, Laura Mihalache. Asociaţia a sărbătorit într-un mod inedit ziua copiilor, cu jocuri, dans şi cadouri pentru cei mici. Pentru câteva clipe, toţi cei prezenţi, alături de cei mici, am fost copii, ne-am distrat alături de ei“, a declarat unul dintre participanţii la eveniment, militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar (cu gradul de caporal) la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”.
 
Militarul din Galaţi a concurat şi la semimaratonul Galaţi, ocupând locul 7 la general şi locul 3 la categoria de vârstă, la 21 km (semimaraton). Ioan Chifu, un alt fan al alergării şi al exerciţiului fizic, din Năvodari (judeţul Constanţa), s-a clasat pe poziţia a 4-a la categorie şi pe 25 la general, la crosul de 10 km. Anca Zainea (Jandarmeria Brăila) a fost a patra la cursa populară, iar Costel Mazâlu (ISU Brăila), care a concurat la semimaraton, a obţinut poziţia a 18-a la general şi a 8-a la categorie. La cros 10 km, Laura Mihalache s-a clasat pe 46 la general şi pe 5 la categorie.
 
„Eu, Costel Mazâlu, Anca Zainea şi Laura Mihalache am alergat pentru Asociaţia Fantasticii Down. Cristian Onofrei (Jandarmeria Galati) cu care particip mereu la ştafetă, în Echipa Aşii Alergării Galaţi, s-a clasat pe locul 8 la general şi pe locul 3 la categorie la crosul de 10 km. Felicitări din inimă prietenilor mei, felicitări tuturor participanţilor, copiilor, felicitări organizatorilor semimaratonului Galaţi“, a mai spus caporalul Cobzaru.
 
Sursa foto: Facebook (Laurenţiu Cobzaru)
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii