Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul Laurenţiu Cobzaru, ca o „Săgeată Albastră“ la „Maratonul Legendele Nemirei“, de la Slănic Moldova (galerie foto)

ro

11 Jul, 2019 00:00 2288 Marime text
Militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar (cu gradul de caporal) la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, a luat parte şi la concursul de alergare montană „Maratonul Legendele Nemirei“, de la Slănic Moldova, alergând în proba de cros.
 
Cursa a avut o lungime de 14 kilometri, cu diferenţă pozitivă de nivel de 700 de metri, însă Laurenţiu Cobzaru a alergat mai mult, aproape 20 de kilometri, întrucât a greşit traseul şi a luat-o de la capăt. Totuşi, chiar şi aşa, a încheiat pe locul 9 la categorie, pe locul 20 la open şi pe locul 22 la general din cei 194 de participanţi care au trecut linia de sosire!
 
„A fost un eveniment fantastic, cu emoţii, adrenalină şi efort fizic şi psihic. O cursă pe care am început-o cu mici dificultăţi, greşind traseul cu aproape trei kilometri şi alergând iniţial cu cei de la maraton. Aşa că, fără să stau pe gânduri, am reluat traseul şi, chiar dacă eram ultimul, am alergat fără oprire. «Săgeata Albastră» este o nimica toată, credeţi-mă! Cei 14 kilometri s-au transformat până la finalul cursei în aproape 20 de kilometri. Mulţumesc din toată inima unei persoane foarte dragi, care m-a susţinut. A fost alături de mine cu o energie ce nu poate fi descrisă în cuvinte. Felicitări tuturor prietenilor mei! Felicitări tuturor!”, a spus Laurenţiu Cobzaru.
 
Fan înrăit al exerciţiului fizic şi al alergării, Laurenţiu Cobzaru este cunoscut şi pentru numeroasele sale curse în scop caritabil. A participat la multe întreceri şi la Mamaia, şi în judeţul Constanţa, cum ar fi cursa Galaţi - Constanţa din 2017 (în cinstea Zilei Naţionale a României), „Maratonul Nisipului“, „Autism 24h Marea Neagră“, „Black Sea 10K“, Trichallenge sau „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră“.
 
Fotografiile au fost preluate de pe pagina de Facebook a lui Laurenţiu Cobzaru
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii