Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A concurat şi Ioan Chifu, din Năvodari Neobositul militar Laurenţiu Cobzaru, experienţă memorabilă în „Asaltul Lupilor“ (galerie foto)

ro

24 May, 2019 00:00 3293 Marime text
La ediţia a şasea a „Asaltului Lupilor“, de la Iaşi, cea mai cunoscută şi iubită cursă cu obstacole & mud (noroi) din România, a participat şi grupul „Lupii Gălăţeni“. Întrecerea s-a desfăşurat în perimetrul singurului parc natural şi de aventură off-road din nord-estul României, Enduro Ranch.
 
Concurenţii au avut de depăşit pe traseu peste 25 de obstacole provocatoare, noroi şi gheaţă, pe o distanţă de şase kilometri. Din echipa „Lupilor Gălăţeni“ (căpitani, Dana Hâncu şi Marilena - Lucia Blaga) nu au lipsit neobositul militar Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Costel Mazâlu, de la ISU Brăila, dar şi un alt iubitor al mişcării şi al exerciţiului fizic, Ioan Chifu, de la Năvodari!
 
„La Iaşi, Galaţiul a fost la înălţime mulţumită oamenilor minunaţi care au reuşit să formeze o echipă. Am reuşit! Am depăşit toate obstacolele, fizice şi mentale! Felicitări organizatorilor! Oameni minunaţi, calzi!“, a declarat caporalul Cobzaru, care a concurat de două ori, o dată cu echipa şi o dată individual, întrucât „am vrut să câştig o medalie şi pentru o persoană care ne-a susţinut de pe margine“.
 
Întrecerea de la Iaşi a avut şi scop umanitar, iar Laurenţiu Cobzaru a participat la un asemenea eveniment, o alergare caritabilă (pentru caporalul Săndel Andrei, care luptă cu boală nemiloasă), şi la Brăila. Totodată, militarul gălăţean a concurat la întrecerea sportivă prilejuită de Ziua Poliţiei Locale Galaţi, unde a ocupat locul secund la 1.000 m şi poziţia a patra la 100 m.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii