Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati din cauza unor probleme medicale

ro

19 Aug, 2021 08:22 2516 Marime text
  • Sportiva din Constanţa s-a retras din cauza unei „'mici rupturi musculare'' la aductorii piciorului drept. .

Jucătoarea de tenis din Constanţa, Simona Halep a decis să se retragă din turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio) înaintea meciului din turul secund cu sportiva din America, Jessica Pegula.

Partida dintre Halep şi Pegula era programată miercuri, dar sportiva din Constanţa s-a retras din cauza unei „'mici rupturi musculare'' la aductorii piciorului drept. .

Halep a mai acuzat probleme medicale şi în primul meci de la Cincinnati, când a solicitat interenţia medicilor, dar până la urmă a reuşit să câştige partida contra polonezei Magda Linette, scor 6-4, 3-6, 6-1.

„Din nefericire, o scanare efectuată în cursul dimineţii a arătat că am o mică ruptură musculară la aductorul drept şi în consecinţă ar fi prea riscant să joc'', este mesajul pe care l-a scris Simona Halep pe pagina sa de Twitter înaintea meciului pe care trebuia să îl joace cu Jessica Pegula.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.    

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii