Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele în clasament Handbalistele de la CSU Neptun, punctaj maxim în Divizia A. Astăzi, au realizat a cincea victorie

ro

11 Oct, 2019 19:34 1207 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța continuă parcursul perfect în seria B a Diviziei A, înregistrând astăzi a cincea victorie din tot atâtea partide susținute, 38-27 (24-12) în deplasare cu ACS Șc. 181 SSP București.

Antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie, jucătoarele formației constănțene ocupă primul loc în clasament, cu punctaj maxim, iar în etapa viitoare vor întâlni pe teren propriu a doua clasată, Știința București , care a câștigat și ea toate meciurile de până acum, dar are o partidă în minus, urmând a juca în etapa a șasea sâmbătă, 12 octombrie, acasă cu HC Dinamo București, echipa de pe locul trei.

CSU Neptun se impune categoric la București în etapa a 6-a a Diviziei A, Seria B, cu ACS Șc. 181 SSP București, scor final 27-38, la pauză 12-24. Pentru CSU Neptun urmează cel mai important test din acest început de sezon când vom juca pe teren propriu, următoarea etapă, cu CSU Știința București, echipă care nu are nicio înfrângere în serie, la fel ca CSU Neptun. Constanța joacă handbal!, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSU Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii