Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia va întâlni o echipă din Liga Națională în primul tur al Cupei României (GALERIE FOTO)

ro

14 Feb, 2023 00:00 1541 Marime text
 
 

 
  • Pregătită de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga, formația din Medgidia a pierdut și al doilea meci jucat în turneul play-off de promovare, 35-40 pe teren propriu cu CS Universitatea Cluj.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia, aflată pe locul șapte în turneul play-off de promovare în Liga Națională, va juca în turul întâi al Cupei României contra unei formații din primul eșalon, ACS HC Buzău 2012, care e clasată pe poziția a noua în ierarhie.
 
Partida se va juca la Medgidia, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“, miercuri, 15 februarie. „«Așteptăm publicul să ne fie aproape și să ne susțină și în această competiție, așa cum o fac la fiecare meci din campionat!», este dorința «panterelor», în cea de-a doua competiție ca importanță din România“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Pregătită de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga, formația din Medgidia a pierdut și al doilea meci jucat în turneul play-off de promovare, 35-40 pe teren propriu cu CS Universitatea Cluj. „Oaspeții noștri au fost la conducere și la pauză, când tabela a indicat un avantaj de 2 goluri în favoarea lor, scor 17-19. CS Medgidia a avut momente bune în partidă, însă nu suficiente pentru a învinge una dintre principalele favorite la promovarea în Liga Națională“, este mesajul CS Medgidia, care, în prima etapă a cedat în deplasare cu CSM Reșița, scor 34-39 (19-19).
 
În turneul play-off de tineret, CSM Constanța DivA a jucat în etapa a doua a seriei B în deplasare cu ACS HC Buzău 2012 DivA, iar gazdele s-au impus cu 39-23 (21-12). Tânăra formației de pe litoral se află pe locul cinci în clasament, fără niciun punct după două partide.
 
În competiția feminină a Diviziei A, seria întâi, CSU Neptun Constanța a cedat cu 25-30 (14-15) în propriul fief cu CS Activ Prahova Ploiești, meci care a contat pentru etapa a 16-a de campionat. În clasament, formația constănțeană se află pe locul cinci, cu 25 de puncte, cu opt victorii, un egal și șase înfrângeri în 15 meciuri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
  
Citește și:
 
Handbal
CS Medgidia, al doilea meci în turneul play-off de promovare în Liga Națională. Partidă acasă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii