Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSU Neptun Constanța debutează în noul an cu un meci în Cupa României

ro

31 Dec, 2022 16:27 2033 Marime text
  • Echipa de pe litoral ocupă locul cinci în seria A din Divizia A.

Calificată în turul întâi al Cupei României la handbal, ediția 2022/2023, echipa feminină CSU Neptun Constanța va întâlni în această fază CSM Galați, meciul fiind programat la Constanța, pe 8 ianuarie 2023.


În turul preliminar al Cupei, CSU Neptun (antrenori, Lăcrămioara Ilie și Enis Murtaza), care ocupă locul cinci în seria A din Divizia A, a învins în deplasare CS Știința Bacău Bacău (locul 10 în seria B a Diviziei A), scorul fiind 45-22 (18-10). CSM Galați e formație din eșalonul superior, Liga Națională, dar se află pe ultimul loc în ierarhie, 14, fără niciun punct, după ce a pierdut toate cele 11 meciuri jucate până acum. CSU Neptun a acumulat 18 puncte în zece partide de campionat susținute, având șase victorii și patru înfrângeri.


În Divizia A, formația de pe litoral a susținut ultimul meci al anului, în etapa a 11-a, acasă cu CSU Știința București (formația de pe prima poziție), care s-a impus cu 32-28 (16-10). „CSU Neptun Constanța a făcut un meci curajos cu liderul seriei, CSU Știința București. Chiar dacă a intrat la vestiare la pauză cu un deficit de 6 goluri (10-16), fetele antrenate de Lăcrămioara Ilie și Enis Murtaza au fost aproape de oaspete în joc. Constanța a egalat Știința în minutul 55 (28-28), însă apărarea Științei a fost mult mai eficientă pe final, impunându-se la patru goluri diferență, scor 32-28. Pentru CSU Neptun Constanța au marcat: Milea 6, Mihăilă 6, Stănciulescu 5, Mara Gheorghe 5, Căldare 2, Matei 2, Bari 1, Tilea 1. Au mai evoluat: Ivașcu, Nedelcu, Tănase, Calancea, Popescu, Ilie, Bostan. A fost ultimul meci pentru CSU Neptun Constanța în acest an din Divizia A, campionatul urmând să se reia odată cu returul, pe 14 ianuarie, cu Rapid București DivA. La CSU Neptun Constanța vor lipsi pentru o perioadă, din cauza accidentărilor: Pintilie, Cercel, Surducan“, este mesajul echipei constănțene.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSU Neptun Constanța)



Citește și:

Handbal
CSU Neptun Constanța merge mai departe în Cupa României


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii