Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSU Neptun Constanța, victorie în primul meci din 2024 (GALERIE FOTO)

ro

26 Jan, 2024 11:49 870 Marime text


Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a debutat cu dreptul în noul an, câștigând primul meci oficial din 2024, jucat pe teren propriu cu ACS Unirea Dobroiești, în etapa a șaptea (ultima din tur) a Diviziei A, seria A.

Antrenate de Enis Murtaza și Lăcrămioara Ilie, jucătoarele de pe litoral s-au impus cu 34-28 (18-12) și ocupă locul cinci în clasament, cu șase puncte, având două victorii și patru înfrângeri în șase meciuri.  
 
Pentru CSU Neptun Constanța au marcat: Stănciulescu – 13 goluri, Căldare - 8, Flutur - 5, Surducan - 3, Bari - 3, Tilea - 2. La formația constănțeană au mai jucat sau au făcut parte din lot Dana Matei, Alexandra Calancea, Roxana Popescu, Seren Asan, Ana-Maria Popescu și Bianca Avram (portar).
 
Duminică, 28 ianuarie 2024, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, CSU Neptun primește vizita echipei de pe locul doi în serie (cu 15 puncte), Activ Prahova Ploiești, echipă care are ca un obiectiv îndrăzneț în acest an, acela de a fi cât mai aproape de Liga Florilor.
 
Intrarea la meci este liberă.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun Constanța)
 
Citește și:


Handbal
CSU Neptun Constanța a învins Unirea Dobroești. Daria Mihăilă, cea mai bună marcatoare (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii