Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia și CSU Neptun Constanța, succese în Divizia A (GALERIE FOTO)

ro

18 Sep, 2022 16:10 1365 Marime text
CS Medgidia 
Noul sezon în Divizia A de handbal (eșalonul secund din România) a readus în competiție formațiile din județul Constanța CS Medgidia, CSM Constanța DivA (în seria B a întrecerii masculine) și CSU Neptun Constanța (în seria A din competiția feminină).
 
CSU Neptun a disputat deja două meciuri și le-a câștigat pe amândouă: 32-28 (14-11) în deplasare cu CS Rapid București DivA și 43-16 (21-5) acasă cu ACS Spartac București. Cu șase puncte acumulate în două etape, CSU Neptun se află pe locul doi, la egalitate de puncte însă cu celelalte echipe echipe de pe podium, HC Dunărea Brăila DivA (locul 1) și CSU Știința București (locul 3).
 
CS Medgidia și CSM Constanța DivA au susținut primele partide, echipa din Medgidia câștigând în deplasare cu ACS HC Buzău 2012 DivA, scor 39-34 (18-15), în timp ce formația secundă a CSM Constanța a cedat cu 35-43 (20-20) în fieful CSU Pitești.
 

CS Medgidia a avut un debut fericit în etapa inaugurală din actualul campionat. “Panterele” au fost mai mereu la conducere, iar antrenorii Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu au putut astfel, să ruleze tot lotul, dar și să îi menajeze pe juniorii care au fost angrenați apoi în alt meci. “Am început cu dreptul și ne-am îndeplinit toate sarcinile de joc. Jucătorii noi s-au integrat foarte bine și sperăm să mergem împreună în această direcție bună la fiecare partidă”, a spus Ionuț Deli-Iorga la finalul partidei. Pe 25 septembrie, Medgidia va avea primul joc acasă din actualul campionat, alături de CSA Steaua București. Felicitări, băieți!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
În clasament, CS Medgidia se află pe locul 3, iar CSM Constanța DivA ocupă poziția a șaptea.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii