Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul tulcean Sorin Andrici, pe podium la Maratonul Delta Dunării. A obținut locul I (galerie foto)

ro

09 Oct, 2021 15:44 2950 Marime text
  • Andrici Sorin a reușit să urce pe podium, obținând locul I prin parcurgerea a 21 km în, iar Ivanov Lucian, chiar dacă nu a ocupat un loc pe podium, a demonstrat că dacă ai voință, poți reuși. 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au asigurat măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă ,,Maratonul Delta Dunării, ediția a X-a.

Evenimentul s-a desfășurat în orașul Sulina, în intervalul orar 09:00-16:00.  

Andrici Sorin a reușit să urce pe podium, obținând locul I prin parcurgerea a 21 km în, iar Ivanov Lucian, chiar dacă nu a ocupat un loc pe podium, a demonstrat că dacă ai voință, poți reuși. 

Iată comunicatul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

Astăzi, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au asigurat măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă ,,Maratonul Delta Dunării, ediția a X-a, însă au avut și reprezentanți la linia de start pe plt.adj.șef Andrici Sorin și cpt. Ivanov Lucian.

Evenimentul s-a desfășurat în orașul Sulina, în intervalul orar 09:00-16:00, iar pentru creșterea gradului de siguranță al participanților, jandarmii au avut în vedere asigurarea măsurilor de ordine publică, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, precum și supravegherea respectării de către participanții la eveniment a măsurilor impuse în actualul context pandemi

Manifestarea sportivă din inima Deltei Dunării a adus și rezultate frumoase celor doi jandarmi participanți, care au depus eforturi demne de apreciat pe o ploaie măruntă, pentru a parcurge kilometri cât mai mulți într-un timp cât mai scurt. Andrici Sorin a reușit să urce pe podium, obținând locul I prin parcurgerea a 21 km în, iar Ivanov Lucian, chiar dacă nu a ocupat un loc pe podium, a demonstrat că dacă ai voință, poți reuși. Cei doi militari au reușit să-și depășească limitele fizice și psihice, strigând într-un glas: Misiune îndeplinită!

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii