Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul tulcean Sorin Andrici va participa la Campionatul Mondial de Ultramaraton, desfășurat în Italia

ro

07 Mar, 2023 14:19 1490 Marime text
Sursa foto: Facebook IJJ Tulcea

Sorin Andrici, jandarm la Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea, se va afla în perioada 12-18 martie 2023 la Campionatul Mondial de Ultramaraton 6 zile, desfășurat în Italia, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.
 
Conform sursei citate, competiția va alinia la start concurenți din peste 16 țări.
 
Sorin Andrici are 48 de ani și va fi singurul român ce va reprezenta România la masculin, fiind la a doua sa competiție de 6 zile din carieră. Anul trecut el a participat la prima sa competiție de alergare de 6 zile - Ultramaraton Transylvania 6 Days - cea mai lungă competiție de ultramaraton care s-a organizat în România, unde a reușit să alerge 576 de kilometri.
 
Duminică, 12 martie 2023, el se va afla la start, reprezentând România și fiind hotărât să alerge cât mai mulți kilometri timp de 6 zile pe o buclă, având distanța de 1.077,64 metri.
 
„Voi reprezenta România, iar obiectivul meu principal este să dau tot ce este mai bun pentru mine, pentru prietenii care mă vor susține și bineînțeles pentru țara mea, România! Va fi o concurență foarte mare, voi alerga alături de alți participanți din multe țări, însă acest lucru mă va motiva cu siguranță! M-am antrenat zilnic din greu timp 6 luni pentru că sunt conștient că acest ultramaraton necesită foarte mult curaj și implicarea corpului pentru o lungă perioadă de timp datorită intensității, climatului și duratei de timp! M-am antrenat atât ziua, cât și noaptea, în condiții de ploaie, ninsoare și frig pentru că o astfel de competiție îți pune la încercare atât psihicul, cât și fizicul la maxim. Fiind legitimat la Clubul de Triatlon Aqua Vita Delta Tulcea, condus de antrenorul Ivanov Mihai, plec cu o bază solidă de antrenament – 1.100 de km alergați în anul 2023, fiind motivat și susținut de colegi, prieteni și familie. Chiar dacă vor fi, cu siguranță, momente grele și neprevăzute, sunt convins că psihicul va învinge, pentru că sunt călit și antrenat în cei 27 de ani de jandarmerie! Sunt mândru să reprezint România, Jandarmeria Tulcea și bineînțeles Jandarmeria Română la această competiție sportivă importantă din Italia și plec cu speranța că la sfârșitul celor 6 zile de alergare voi spune: misiune îndeplinită cu succes!”, a declarat Sorin Andrici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii