Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Zeci de persoane au participat la un cros umanitar pentru un pompier rănit

ro

19 Mar, 2022 16:36 1400 Marime text
Cros Sursa foto cu rol ilustrativ Pixabay
  • Zeci de persoane au participat sâmbătă la un cros umanitar, organizat în sprijinul pompierului Florin Ene, care anul trecut a fost accidentat în timpul unei intervenţii la un incendiu în satul Crişan.

Crosul umanitar a fost organizat de jandarmul Sorin Andrici care, în ultimii ani, a format o echipă de ultramaraton, "Spartanii", din care fac parte atât lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cât şi ai Poliţiei şi ai Gărzii de Coastă din Brăila, Constanţa, Galaţi şi Tulcea.

"Ne-am adunat să dăm o mână de ajutor colegului nostru de echipă, Daniel Ene, al cărui frate trece prin momente grele. El este imobilizat într-un scaun cu rotile, iar noi dorim să strângem fonduri pentru ca el să urmeze un tratament la Bucureşti", a declarat pentru AGERPRES căpitanul echipei "Spartanii", Sorin Andrici.

Accidentul în urma căruia Florin Ene a rămas imobilizat a avut loc anul trecut, la Crişan.

"În urma unui incendiu, i s-a făcut rău. A stat aproape trei luni la Spitalul Floreasca, în comă indusă, apoi a început recuperarea la Elias şi a mers de mai multe ori la Techirghiol. Paşii sunt mici, dar sperăm să fie bine", a afirmat Daniel Ene, fratele pompierului rănit anul trecut.

Cei doi kilometri din jurul lacului Ciuperca au fost parcurşi în alergare, dar şi cu bicicleta, iar printre participanţi au fost atât copii, cât şi sportivi.

Persoanele care au donat au primit baloane, iar copiii care au participat la cursă au fost recompensaţi cu diplome şi cupe din partea organizatorilor.

"O să alerg doi kilometri, dar eu alerg mai mult. Să donezi înseamnă bucurie", a afirmat un băieţel de 8 ani. 


Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii