Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aur, argint și personal best record la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia

ro

15 Apr, 2024 12:28 419 Marime text

 Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, a obținut aur, argint, dar și un record personal la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia, reușind să alerge 207,64 km în cursa de  24 de ore.
 
Competiția sportivă s-a desfășurat în Veneția, Italia, în perioada 13-14 aprilie 2024 și a adunat la start peste 500 de concurenți, printre care și jandarmul tulcean Sorin Andrici, care a dorit să-și depășească recordul personal de 205 km. Nu doar că a reușit să-și depășească recordul personal, dar a urcat pe podium pe locul I la categoria +45 de ani și pe locul II la general, transmite IJJ Tulcea. 
 
Chiar dacă a plecat în cursă nerefăcut din punct de vedere fizic, deoarece în urmă cu trei săptămâni, a alergat 41 de ore 247 km la Backyard Ultra Extremadura în Spania, unde a stabilit un nou recod pentru România, jandarmul Sorin Andrici a reușit să exceleze și de această dată atât din punct de vedere  mental, cât și fizic, depășind durerile care începuseră să apară după 17 ore de competiție, pentru ca la final să se poată bucura pe podium, așa cum o face de fiecare data în competițiile la care participă, a mai punctat sursa citată. 
 

,, Niciodată, nu permiteți altora să vă convingă că ceva este dificil sau imposibil! Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile!” –  Andrici Sorin. 




Citește și:

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii