Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Andrici va reprezenta Jandarmeria Tulcea la Campionatul Mondial de Duatlon Standard și Sprint

ro

08 Jun, 2022 15:54 1191 Marime text
foto: IJJ Tulcea

Jandarmul Sorin Andrici va alerga weekendul acesta la Campionatul Mondial de Duatlon Standard și Sprint, un eveniment sportiv care va aduce la start concurenți din diferite țări, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea
 
Vineri, 10 iunie, el va luat startul la Campionatul Mondial de Duatlon Standard organizat la Târgu Mureș, probă ce va presupune 10 km alergare, 40 km bicicletă și 5 km alergare.
 
De asemenea, duminică, 12 iunie, se va desfășura Campionatul Mondial de Duatlon Sprint, unde Sorin va încerca să parcurgă 5 km alergare, 20 km bicicletă și 2,5 km alergare.

Jandarmul tulcean pleacă cu speranța că la sfârșitul celor două probe de concurs se va regăsi în top 20!
 

„Sunt emoționat, dar e o mândrie și o onoare să reprezint România, Jandarmeria Tulcea și bineînțeles Jandarmeria Română! Îmbrăcând echipamentul de concurs cu însemnele României pentru mine devine o misiune iar noi, jandarmii, suntem antrenați să îndeplinim misiuni!

Fiind un campionat mondial, sigur voi concura împotriva celor mai buni sportivi din lume, însă la sfârșitul celor două probe de concurs mi-am propus să mă regăsesc în top 20! 

M-am antrenat alături de colegii mei de la Clubul de Triatlon Aqua Vita Delta Tulcea condus de antrenorul Ivanov Mihai! Sunt mândru să reprezint Tulcea la cea mai importantă competiție sportivă a acestui an din România! Mulțumesc Jandarmeriei Tulcea pentru susținere!”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii