Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunt pregătit să alerg 50 de ore!“ Sorin Andrici, jandarmul din Tulcea va reprezenta România la Backyard ultra Extremadura din Spania

ro

12 Mar, 2024 12:28 630 Marime text

 Jandarmul tulcean Sorin Andrici va alerga pe data de 16 martie la Backyard ultra Extremadura, competiție sportivă ce se va desfășura în oraşul La Parra, Spania și care va aduce la start 100 de concurenți.
 
Jandarmul, în vârstă de 48 de ani, va lua startul la prima competiţie de anul acesta și va  reprezenta România, fiind pregătit să alerge 50 de ore pe un traseu ce presupune parcurgerea unei bucle de 6,7 Km în mod repetat în maxim 60 de minute.
 
Traseul, cu o diferență de nivel de 150 m,  presupune urcări dure, o porțiune cu frânghie, poteci extrem de înguste, pietre, rădăcini, iar finalul constă într-o coborâre abruptă pe străduțele orașului, transmite IJJ Tulcea. 

 
,,Este o nouă provocare pentru mine, nu am mai participat la așa ceva! Având în vedere faptul că vor fi 100 de ultramaratoniști,  majoritatea din Spania și Portugalia, se anunță o luptă dură pentru titlu! La acest tip de concurs nu există locul doi sau trei, aici există doar un câștigător, ultimul care rămâne în picioare!

Psihicul e mult mai important față de condiția fizică iar eu zic că am acumulat destulă experiență să pot termina o astfel de cursă!

Sunt pregătit să alerg 50 de ore! Alături de antrenorul meu de la Aqua Vita Delta Tulcea Triatlon, domnul Mihai Ivanov, am urmat o serie de antrenamente în condiții de oboseală accentuată, în toiul nopții, pe timp de ger sau ploaie, având ca scop testarea posibilelor scenarii din cursă, astfel încât să fiu pregătit pentru aproape orice s-ar întâmpla!

Alături de mine va fi soția mea care va avea grijă de starea mea fizică pe timpul concursului, dar și tulcenii și prietenii mei din țară ! Mulțumesc Jandarmeriei Tulcea pentru susținere!” a punctat Andrici Sorin.




Citește și:

IJJ TulceaJandarmul Sorin Andrici a urcat România pe locul I la Ultramaraton 24H Belgrad (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii