Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi - „Scoateţi-ne din lupta pentru titlu!“ FC Viitorul, fără Cernat la debutul în play-off, cu Astra Giurgiu

ro

05 Mar, 2016 00:00 2171 Marime text
FC Viitorul susţine sâmbătă primul meci din play-off-ul Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 20.30, Astra Giurgiu, liderul clasamentului, cu 26 de puncte. Echipa lui Hagi se află pe poziţia a patra, cu 23 de puncte.

„Încep meciurile frumoase pentru noi, o experienţă nouă. Se joacă pentru cupele europene şi pentru campionat, toate partidele fiind adevărate teste pentru FC Viitorul. Vrem să vedem unde suntem şi cine suntem. Ce am făcut bine şi ce am făcut rău. Sunt mulţumit că am ajuns în play-off şi îi felicit pe jucători.

Vrem să evaluăm lotul până la vară şi să vedem ce ne mai trebuie. Noi nu suntem absolut deloc în lupta pentru titlu, am greşit când am anunţat acest obiectiv. Mai ales că astăzi (n.r. ieri) l-am pierdut şi pe Cernat, accidentat, astfel că ne va fi mult mai greu. Goulon va lipsi şi la acest meci. Aşa că scoateţi-ne din lupta pentru titlu! Suntem echipa cea mai tânără şi cu cea mai mică experienţă, care nu reprezintă mai nimic. Am jucat însă un fotbal bun, chiar dacă am mai şi pierdut. Încercăm să ne batem la toate meciurile, iar dacă vom putea, vom crea şi surprize. Încercăm să ne impunem jocul în fiecare partidă“, a declarat 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
„Cred că va fi un meci frumos, cu multe goluri şi ocazii de gol. Sperăm să ieşim învingători. Astra e o echipă experimentată, dar sperăm să ne impunem graţie jocului nostru ofensiv“, a spus mijlocaşul Ianis Hagi. „Va fi o partidă grea pentru noi, prima în play-off, pe care, în plus, o jucăm şi în deplasare. Consider că Astra îşi merită locul de lider al clasamentului. Mergem la Giurgiu să nu pierdem“, a spus un alt tânăr mijlocaş, Dragoş Nedelcu.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii