Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canotaj Sportivi de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și CSU „Simona Halep“ Constanța, medaliați la Campionatul European (GALERIE FOTO)

ro

24 May, 2022 00:00 3305 Marime text
  • România a participat cu 11 echipaje (însumând 43 de sportivi) și a ocupat locul întâi pe națiuni (după numărul de medalii de aur câștigate).
 
Campionatul European de canotaj, întrecere rezervată juniorilor, s-a disputat în Italia, la Varese, iar lotul national - olimpic de juniori al Federației Române de Canotaj a obținut trei medalii de aur, o medalie de argint și una de bronz în finalele A ale competiției. România a participat cu 11 echipaje (însumând 43 de sportivi) și a ocupat locul întâi pe națiuni (după numărul de medalii de aur câștigate).
 
Din grupul tricolor care a evoluat în Italia au făcut parte și reprezentanți ai LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și ai CSU „Simona Halep“ Constanța. Astfel, de la LPS, Eduard Angel Moldovan a făcut parte din echipajul care a obținut aurul în proba de patru rame masculin (JM4-). În finala A, sportivii români s-au impus în fața echipajelor din Italia și Serbia. Un alt sportiv de la LPS, Sergiu Anfimov, a fost al patrulea în finala A la 8+1 masculin (JM8+).
 
Reprezentanții CSU „Simona Halep“ au obținut trei medalii și o clasare pe locul patru, astfel. Nicolae Stoian - aur la patru rame masculin (JM4-), Irina Despa - aur la 8+1 feminin (JW8+), Elena Mocanu - bronz la patru rame feminin (JW4-), Nicolae Sorescu - locul 4 la 8+1 masculin (JM8+).        
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Elisabeta Moldovan)

 
Citește și:
 
Eduard Angel Moldovan, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, campion european la canotaj. Aur și argint și pentru sportive de la CSU Simona Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii