Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Cristian Chirița, de la CSM Constanța, medaliat cu aur la Campionatul Național de seniori (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2024 14:42 647 Marime text
 
 
Campionatele Naționale de tenis de masă pentru seniori s-au desfășurat la Izvorani, iar dintre medaliați nu au lipsit reprezentanții litoralului.
 
Cristian Chirița (CSM Constanța) a devenit campion național la dublu, alături de fratele său, Iulian Chirița (Rapid București)!
 
Deși nu erau cotați printre favoriți, cei doi i-au învins în finală cu 3-1 pe Ovidiu Ionescu (CSM Gloria Buzău) și Alin Spelbuș (Rapid București), după ce trecuseră în semifinale, tot cu 3-1, de Darius Toma (CSM Gloria Bistrița) și Dragoș Bujor (CSA Steaua București).
 
Elena Zaharia (CSM Constanța), în tandem cu Andreea Dragoman (CSA Steaua București), a obținut medalia de bronz la dublu fete.
 
Cele două au cedat în semifinale în fața rapidistelor Irina Ciobanu și Adina Diaconu, care aveau să devină campioane.
 
Bronz la dublu și pentru junioarele Bianca Mei-Roșu și Andrea Teglas, sportive ce reprezintă CSM Constanța în competițiile internaționale, au evoluat acum doar pentru LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța.
 

Felicitări, sportivilor noștri, antrenorilor Viorel Filimon, Anamaria Sebe și Cristian Grigore și psihologului Mioara Șincan! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
O altă constănțeancă, Eliza Samara, formată la LPS „Nicolae Rotaru“, care este legitimată acum la CSA Steaua București, a obținut două medalii, ambele de argint, la dublu feminin, alături de Bernadette Szocs, și la dublu mixt, alături de Eduard Ionescu, ambii colegi de club de-ai săi.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța tenis de masă)

Citește și:


LIVE TEXT. Tenis de masă
CSM Constanța, învinsă, dar a luptat admirabil pentru finala ETTU Europe Cup Women (FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii