Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța Tenis de masă Vladimir Filimon Romanescu, pe podium la Cupa României Under-11

ro

05 Feb, 2024 12:59 829 Marime text
 
LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța a participat cu mai mulți mici sportivi la Cupa României de tenis de masă, competiție rezervată categoriilor de vârstă Under-11 și Under-13, care s-a disputat la Odorheiu Secuiesc.
 
Cel mai bun rezultat i-a aparținut lui Vladimir Filimon Romanescu, bronz la categoria Under-11, una superioară vârstei lui!
 
Clasări bune la această secțiune au obținut și Bogdan Croitoru, și Ioana Drugă, cei care au ocupat locul cinci.  
 
Vladimir poartă mai departe în sport și în tenisul de masă numele a două familii celebre, Filimon (din care provin Viorel și Andrei, tată și fiu, selecționerii echipelor naționale de tenis de masă ale României) și Romanescu. Micul sportiv este băiatul lui Andrei Filimon, iar Viorel Filimon este bunicul său din partea tatălui. De asemenea, Cristinel Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de masă, este bunicul lui Vladimir din partea mamei. 
 

Felicitări nepotului meu Vladimir, pentru locul 3 la Cupa României U-11. Ești încă mic și ai timp să urci pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Succes!, a fost mesajul lui Viorel Filimon.

 
La categoria U-13, Crina Buhaciuc a ocupat locul cinci, iar Alexandra Stoian, Anamaria Minghiras, Letiția Petculescu și Larian Măgură s-au clasat în zona locurilor 9-16.
 
Sportivi: Alexandra Stoian, Anamaria Minghiras, Crina Buhaciuc, Alina Tini, Daria Costache, Mona Bordușanu, Letiția Petculescu, Ioana Drugă, Larian Măgură, Casian Măgură, Radu Purcărea, Pavel Drugă, Bogdan Croitoru, Ayan Delca, David Moraru, Vladimir Filimon Romanescu, Robert Zamfir, Șerban Rădulescu și Dragoș Iordache.
 
Antrenori: Anamaria Sebe, Cristian Grigore, Iulia Caragea.
 
Sursa foto: Facebook (Tenis de Masă Constanța)
 
Citește și:

 
Vladimir Filimon Romanescu
Două familii renumite și un vlăstar care moștenește pasiunea pentru tenisul de masă (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii