Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu, trei medalii în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)

ro

12 Mar, 2024 17:00 759 Marime text

 
  • La dublu mixt Under-19, secțiune pe care au încheiat-o cu medalia de aur,  Bianca Mei-Roșu și Tiago Abiodun au câștigat meciurile numai cu 3-0 și 3-1.   
 
Turneul de tenis de masă WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 a avut loc în Bulgaria, iar evoluții reușite au avut și tineri reprezentanți ai litoralului.
 
Bianca Mei-Roșu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CSM Constanța) a urcat de trei ori pe podium, cucerind aurul la dublu mixt Under-19 și bronzul la simplu U-19 și U-17. La dublu mixt U-19, Bianca a făcut pereche cu Tiago Abiodun (Portugalia) iar cei doi au învins în finală cuplul format din Miroslav Schmidt / Sidelya Mutlu (Bulgaria), scor 3-0 (11-7, 11-8, 11-1). „Bianca Mei-Roșu și Tiago Abiodun au format perechea care a dominat competiția la U19, cu un joc superior adversarilor în toate meciurile, câștigate doar cu 3-1 și 3-0, cu o ultimă demonstrație de forță în finală“, este mesajul de pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă. La simplu U-19 și U-17, sportiva din Constanța a cedat în semifinale, 2-3 cu Choi Nahyun (Coreea de Sud), respectiv 1-3 cu Katarzyna Rajkowska (Polonia).     
 
O altă reprezentantă a Constanței, Andrea Teglas (dublu legitimată la LPS Nicolae Rotaru și CSM Constanța) a atins faza primilor 16 U-19 la simplu și a jucat în primii 32 la dublu mixt U-19 (alături de Luca Oprea).
 
Meciuri apreciate au avut și tineri sportivi de la LPS „Nicolae Rotaru“: Alexandra Stoian - primii 32 la U-15 (individual), Ayan Delca și Alexandra Stoian - primii 32 la dublu mixt U-15, Ayan Delca - grupe la individual U-15; Alexandra Stoian - locul 5 la individual U-13, Ayan Delca, Vladimir Filimon Romanescu, Șerban Rădulescu - grupe la individual U-13; Vladimir Filimon Romanescu - locul 5 la individual U-11, Șerban Rădulescu - grupe la individual U-11.   
    
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă, Tenis de Masă Constanța)
 
Citește și:

Tenis de masă Constanța
„Cântă fata!“. Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu și Camelia Mitrofan, mândre pentru medaliile europene
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii