Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliștii de la Athletic Constanța se pregătesc de evoluțiile din noul sezon al Cupei României

ro

14 Oct, 2020 00:00 3322 Marime text
  • În Final 8 se vor califica primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două echipe de pe locul 3.


Echipa masculină de baschet Athletic Constanța va evolua la Oradea, în sala ”Antonio Alexe”, în prima fază a Cupei României, ediția 2020/2021.

”Gladiatorii din Tomis” fac parte din grupa B, alături de alte patru formații, și vor juca după programul: sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 18.00 - cu SCM Craiova; luni, 19 octombrie, de la ora 19.00 - cu CSM Oradea (clubul organizator); miercuri, 21 octombrie, de la ora 16.00 - cu Steaua; joi, 22 octombrie, de la ora 15.00 - cu CSM Miercurea Ciuc.
 

Fără spectatori

Partidele grupei A se dispută la Arena de Baschet din Bucureşti, iar confruntările grupei B vor fi găzduite de Sala Sporturilor ”Transilvania” din Sibiu. Din grupa A fac parte U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, Dinamo-Ştiinţa Bucureşti, BCMU FC Argeş Piteşti şi CSM Galaţi, iar în grupa C vor evolua BC CSU Sibiu, SCM Timişoara, CSO Voluntari şi CSM Tg. Jiu.
În Final 8 se vor califica primele două clasate din fiecare grupă (șase echipe), plus cele mai bune două echipe de pe locul 3. Ținând cont de specificul epidemiologic actual, toate meciurile se vor disputa fără spectatori.
 

Sebastian Ionescu, nou transferat

Un nou transfer la BC Athletic este cel al lui Sebastian Ionescu. ”După un sezon precedent alături de Aschersleben Tigers în Regionalliga, Germania, perioadă în care a bifat 19 apariții și a avut medii statistice de 13.8 puncte, 2.5 recuperări, 1.7 pase decisive, 1.5 intercepții și 7.8 la eficiență în 24.1 minute pe partidă, Basti Ionescu revine în Liga Națională a României unde va evolua pentru Gladiatorii din Tomis! Team is everything!”, este mesajul clubului de pe litoral.


Citește și:

Alexandru Olteanu, al cincilea sezon consecutiv ca antrenor principal la BC Athletic Constanța

BC Athletic a achiziționat un alt jucător american. E la primul contract în Europa și vine după un sezon în Argentina
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii