Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La partida BC Athletic Neptun Constanța - SCM U Craiova, se strâng din nou produse pentru persoanele aflate în nevoie

ro

23 Mar, 2022 00:00 1818 Marime text
 

 
  • Cei de la clubul constănțean își doresc ca următoarele donații să ajungă și într-un sat din județ, Dumbrăveni, unde, de ceva timp, există o tabără pentru copiii cu dizabilități.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanța susține miercuri, 23 martie, un nou meci în Liga Națională, întâlnind pe teren propriu SCM Craiova, în etapa a 25-a (intermediară).
 
Partida este găzduită de Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 19.00, iar cu ocazia acestei confruntări se strâng din nou produse pentru persoanele aflate în nevoie, într-o campanie umanitară la care sunt invitați să participe cei care vin la meci. 
 
„Cu doar cinci etape rămase de jucat din sezonul regulat, orice victorie poate cântări foarte mult în clasament. Va fi un meci la care vom continua să strângem produse de igienă și alimente neperisabile pentru cei care au nevoie de ele, așadar biletul vostru la meci vor fi produsele care vor ajunge la cei care au nevoie de ele. O parte din donațiile pe care Constanța le-a făcut la meciurile Gladiatorilor din Tomis au ajuns la Tulcea, unde Clubul CSS Tulcea a găzduiește persoane din Ucraina, iar o parte au luat drumul comunităților în nevoie, stabilite pe teritoriul României și nu numai, donații sortate și livrate prin campania Primăriei Constanța. Ne dorim ca următoarele donații ce vor fi de mare ajutor să ajungă și în satul Dumbrăveni, Constanța, unde de ceva timp există o tabără pentru copiii cu dizabilități, tabără care găzuidește astfel de cazuri sociale“, este mesajul BC Athletic Neptun.
 
În afară de partida cu SCM U Craiova, Gladiatorii din Tomis vor mai disputa două meciuri pe teren propriu în sezonul regulat: pe 2 aprilie, cu CSO Voluntari, și pe 15 aprilie, cu CSM Târgu Jiu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
 
Citește și:
 
BC Athletic Neptun Constanța, înfrângere în meciul cu Steaua București (GALERIE FOTO)
 
Interviu online cu Ștefan Gribinic
„După ce am crescut puțin, am realizat frumusețea adevărată a baschetului“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii