Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antoanela Manac, locul 25 la Campionatul Mondial de triathlon (galerie foto)

ro

21 Sep, 2015 00:00 2204 Marime text
Antoanela Manac, sportivă legitimată la clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea, Atena Sport Club Constanţa, a avut o comportare meritorie la Campionatul Mondial de Triathlon de la Chicago (SUA), întrecere la care a concurat la categoria Elite Under-23. Manac a ocupat locul 25, iar la final a declarat: „Sunt mândră că am reprezentat România la acest eveniment şi fericită că federaţia noastră are participare şi rezultate la un asemenea concurs“.

„La prima vedere, nu pare un rezultat deosebit, însă, totuși, Antoanela este prima sportivă care termină o competiție de asemenea nivel în timpul de control al învingătoarei. Rezultatele obținute în primul an de participare la categoria Elite ne-au demonstrat potențialul ei și ne dau încredere că diferența față de elita europeană și mondială poate fi recuperată prin muncă, seriozitate și disciplină!”, a punctat Filip Grigorescu, cel care, alături de Răzvan Florea, o antrenează pe Antoanela Manac.

La precedenta întrecere de anvergură la care a evoluat, Triathlon Challenge Mamaia 2015, etapă de Cupă Europeană Premium, Antoanela Manac a ocupat locul 12.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii