Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța au aflat noțiuni importante despre sănătatea dentară (GALERIE FOTO)

ro

14 Apr, 2022 15:55 2123 Marime text
Seniori Sursa foto PRIMĂRIA CONSTANȚA
 
  • Pentru că niciodată nu e prea târziu să înveți, seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice au aflat astăzi noțiuni importante despre sănătatea oro- dentară.
 
,,Este pentru prima dată când ne îndreptăm și spre persoanele vârstnice, de cele mai multe ori avem tendința să instruim copiii. Din discuțiile purtate astăzi, m-am decis să inițiez colaborarea dintre acest centru si Facultatea de Medicină Dentară, unde persoanele vârstnice ar putea să beneficieze de tratamente care să le crească evident calitatea vieții. Mulțumirile mele merg către colegele care m-au însoțit în această dimineață.", a declarat organizatorul acestei campanii pentru sănătatea oro-dentară, dr. Ateș Casimceali.
 
La vizita de astăzi au participat și reprezentanți ai unei companii farmaceutice, care au oferit seniorilor creme adezive pentru proteze, tablete de curățare a lucrărilor dentare, paste de dinți sau pliante informative.
 
 
Asigurarea de servicii de calitate rezidenților de la Căminul pentru persoane vârstnice este unul dintre obiectivele incluse în Strategia de Sănătate Publică a Municipiului Constanța 2022-2031, strategie adoptată de consilierii locali în luna martie a acestui an.
 
 
 
 
Mai multe imagini în galeria foto..

Seniori Sursa foto PRIMĂRIA CONSTANȚA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii