Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti face curăţenie în Portul Constanţa

ro

20 Feb, 2013 23:00 2540 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat câştigătorul licitaţiei pentru atribuirea contractului „Servicii de curăţenie a spaţiilor administrative, speciale şi de deservire general". Acesta este societatea Romprest Servicii Integrate SRL.

Locul principal de prestare al contractului sunt spaţiile administrative ale CN APM SA Constanţa. Suprafaţa pentru care se vor asigura aceste servicii este de 12.820 mp., par contractul câştigat constă în prestarea de servicii de curăţenie a spaţiilor administrative speciale şi de deservire generală. Valoarea totală finală a contractului este de

49.036,5 lei. Menţionăm că respectivul contract a vor atribuit în urma unei proceduri de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare. Autoritatea contractantă motivează acestă negociere prin situaţia de urgenţă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute.

Despre Romprest Servicii Integrate SA

Romprest Servicii Integrate SRL a fost înfiinţată în anul 2009, având sediul social în localitatea Ilfov, strada Calea Bucureşti. Asociaţi în societate sunt Compania Romprest Service SA şi Romprest Security SRL. Printre administratorii societăţii se numără Constantin Duţă, Florin Bolchiş şi Mihai Florin Sfinţescu. Potrivit Registrului Comerţului, în anul 2010, societatea Romprest Servicii Integrate SRL, cu 1221 de angajaţi, a înregistrat o cifră de afaceri de 28.653.843 lei şi un profit de 464.039 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii