Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A sosit în Insula Afroditei cu FC Viitorul II Mihai Ene, sărbătorit în Cipru cu ocazia majoratului

ro

18 Jan, 2017 00:00 2911 Marime text
Unul dintre fotbaliştii aflaţi în Cipru la pregătire cu lotul lărgit FC Viitorul - FC Viitorul II, Mihai Ene, a avut ieri mai multe motive de bucurie, el sărbătorindu-şi majoratul. Colegii i-au transmis „La mulţi ani!“, dar tânărul jucător a avut parte de felicitări şi din ţară.
 
„La mulţi ani, Mihai Ene! Aflat în pregătire în Cipru, jucătorul Academiei Hagi Mihai Ene a ajuns la vârsta majoratului, prilej pentru colectivul Academiei constănţene să-i ureze multă sănătate, bucurii şi împliniri“, i s-a urat fotbalistului şi pe site-ul oficial al Academiei Hagi.
 
Mihai Ene face parte din lotul de 17 jucători cu care echipa de Liga a 3-a FC Viitorul II a venit în Cipru, duminică noapte spre luni. Tinerii fotbalişti au început pregătirea, iar astăzi susţin primul amical, cu echipa cipriotă Paralimni. Până la finele stagiului, vicelidera seriei secunde a eşalonului trei mai are în program două partide de verificare, pe 20 ianuarie, cu Asil Lysi (Cipru), şi pe 23 ianuarie, cu Spartak Moscova B (Rusia).

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii