Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Majorare de capital pentru Drumuri Județene Constanța SA, proiect dezbătut de consilierii locali (DOCUMENT)

ro

24 Mar, 2024 15:49 542 Marime text
Consiliului Judeţean Constanţa se întrunește în şedinţă ordinară pe 27.03.2024, ora 10.00  în sala „Remus Opreanu”. Ședința se va desfășura în format fizic.

Printre proiectele de pe ordinea de zi, se află și Proiect de hotărâre nr.57/13.03.2024 privind majorarea capitalului social al „Drumuri Județene Constanța SA” 

Inițiator al proiectului este Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.  

Se propune majorarea capitalului social al societătii „Drumuri Județene Constanta SA" societate acționar unic UAT județul Constanța, prin Consiliul Județean Constanța, cu suma de 3.600.000 lei.

Capitalul social majorat cu suma de 3.600.000 lei va deveni 3.690.000 lei fiind format din 3.690.000 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei, cota de participare la profit și pierdere este de 100% a acționarului unic.

Potrivit documentului, suma se va vira în constul deschis la Trezoreria Constanța și va fi utilizată în întregime conform destinației stabilite, achiziție utilaje.

Cu ducerea la îndeplinire a prezentului act administrativ după aprobare se deleagă Drumuri Judeţene Constanţa SA, în calitate de societate pe acțiuni cu caracter închis, cu actionariat unic Consiliu Județean Constanța precum pi Direcția generala economico-Financiară să îndeplineacă toate formalitățile necesare pentru ducerea la îndeplinire a actului administrativ după adoptare.


În secțiunea Documente a materialului, puteți consulta proiectul în integralitate.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaDrumuri Județene Constanța SA repară drumul pietruit DC19 Cerchezu-Măgura. Contract de aproape 180.000 de euro cu Primăria Cerchezu (DOCUMENT)

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii