Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moştenirea lui Petrică Iordache, pe ordinea de zi a judecătorilor constănţeni

ro

17 Feb, 2020 00:00 3118 Marime text
 
O nouă înfăţişare în procesul pentru moştenirea lui Petrică Iordache este programată să se desfăşoare astăzi, la Judecătoria Constanţa.
Este vorba despre procesul în care soţia şi fiii fostului afacerist-emblemă al Constanţei au acţionat în instanţă municipalitatea, alături de moştenitorii lui Istrate Micescu şi de o parte din beneficiarii retrocedărilor controversate din perioada fostului primar Radu Mazăre.
 
Concret, printre pârâţi se numără Municipiul Constanţa prin Primar, Primarul Municipiului Constanţa, Istrate Micescu, Anca Constantina Simionescu, Margarita Viforeanu DR Berrizbeitia, Ioana Daniela Marina Micescu Cristea, Marius Vişinoaia, Alexandra Mihaela Vişinoaia, dar şi Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice.
 
De asemenea, pârâţi în cauză, alături de cei enumeraţi mai sus, sunt şi Georgică Giurgiucanu, Cristian Borcea, Maria Măriuţă, Mihai Camboianu şi SC Habitat şi Ambient SA, toţi beneficiari ai retrocedărilor dispuse în Constanţa în vechea administraţie reprezentată de fostul primar, Radu Mazăre.
 
După cum arătam în ediţiile trecute, nu este prima oară când moştenitorii lui Petrică Iordache se află în proces împotriva moştenitorilor lui Istrate Micescu. În urmă cu mai bine de zece ani, primii fuseseră daţi în judecată de cei din urmă în legătură cu un teren situat în zona peninsulară a Constanţei, suprafaţă pe care Petrică Iordache o achiziţionase de la Primăria Constanţa şi care a fost revendicată, în parte, de moştenitorii lui Istrate Micescu. La momentul respectiv, soţia şi fiii lui Iordache au pierdut procesul, iar instanţa a anulat actul de vânzare dintre Primăria Constanţa şi afacerist, doar cu privire la suprafaţa de teren aflată în litigiu.
 
Citeşte şi:
 
Pârâte din Venezuela în procesul pentru moştenirea lui Petrică Iordache
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii