Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Şefi noi pentru Justiţia din Dobrogea

ro

05 Jan, 2018 00:00 3314 Marime text
Şefi noi pentru Justiţia din Dobrogea! Conform evidenţei procurorilor numiţi în funcţii de conducere, Silvia Şişman Beatrice, fost procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, din Parchetul Curţii de Apel Constanţa, va ocupa, timp de trei ani, funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa.
 
De asemenea, tot pentru următorii trei ani, Mihaela Elena Mergeane, din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, va ocupa funcţia de procuror general adjunct al Parchetului Curţii de Apel Constanţa.
 
Asta în timp ce Camelia Andrei, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, va fi, până în 2021, prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanţa.
 
Mai departe, Marius Cristian Epure, judecător în cadrul Curţii de Apel Constanţa, va ocupa, timp de trei ani, funcţia de vicepreşedinte al acestei instanţe. Florin Şurculescu, de la Tribunalul Tulcea, este vicepreşedinte al Tribunalul Tulcea. Constanţa Ilie, din cadrul Judecătoriei Constanţa, a fost numită vicepreşedinte al Judecătoriei Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii