Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații Beatrice Șișman și Gabriela Rugea vor să se întoarcă în sistem, după pensionare. Când susțin examenul psihologic

ro

13 Oct, 2023 17:00 1222 Marime text
Beatrice Silvia Șișman, procuror general adjunct al Dobrogei la momentul pensionării
  • Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit data la care cei doi procurori constănțeni pensionați vor susține testarea scrisă și, respectiv, interviul în cadrul examinării psihologice prevăzute prin procedura de reîncadrare.
Magistrații Beatrice Silvia Șișman, fost procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța la momentul pensionării și magistratul Gabriela Rugea, fost prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia la momentul ieșirii la pensie, vor să se întoarcă în sistem, în cadrul sesiunii de reîncadrare în funcția de procuror.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit data la care cei doi procurori constănțeni pensionați vor susține testarea scrisă și, respectiv, interviul în cadrul examinării psihologice prevăzute prin procedura de reîncadrare.
 
Conform datelor oficiale, ambii procurori constănțeni vor susține testarea scrisă luni, 16 octombrie 2023, de la ora 8.00, iar interviul – vineri, 20 octombrie 2023, de la ora 9.00.
 
Ambele probe vor fi susținute la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, în Capitală.
 
După testarea psihologică, magistrații pensionari vor susține interviul în fața Secției pentru Procurori a CSM.
 
Amintim, Magistratul Beatrice Silvia Șișman a primit aprobarea Secției pentru Procurori a CSM pe 6 decembrie 2022 pentru eliberarea din funcție, prin pensionare.
 
La momentul pensionării, magistratul era procuror general adjunct al Dobrogei, fost șef al Serviciului Teritorial Anticorupție Constanța al Direcției Naționale Anticorupție.
 
La rândul său, magistratul Gabriela Rugea era, la momentul pensionării din 9 ianuarie 2023, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
 
Acum, fostul magistrat Beatrice Silvia Șișman s-a înscris la sesiunea de reîncadrare în funcția de procuror organizată de CSM, optând pentru singurul post disponibil în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Fostul magistrat Gabriela Rugea a optat în cadrul procedurii de reîncadrare fie pentru un post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, fie pentru unul în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Dosarul deschis de șefii din parchetele din Constanța Ministerului Public, amânat de protestele judecătorilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii